Roliga aktiviteter för barnen

Idag så sitter barn och unga mycket med våra smarta telefoner och surfplattor. Det finna mycket skoj att göra på dessa men ibland så kanske man behöver ta en paus och hitta på andra roliga aktiviteter för barnen. Det är inte alltid enkelt för föräldrar att införa skärmtider och hitta annat som är skoj för ungarna.

Här kan nätet vara till god hjälp. Både för inspiration men också att köpa hem saker som gör att barnen kan ha roliga aktiviteter.  På Funstuff.se så finns det en uppsjö av prylar som kan aktivera både barn och vuxna. Ta en titt för att se om det är något som ska beställas. Ni kanske inte behöver nämna något till barnen utan låt det bli en överraskning när väl produkterna kommer hem. Det finns en hel del att välja bland.

Kanske ni hittar något som ni tillsammans som familj kan aktivera er med en regnig lördag eller söndag. Det finns också prylar och leksaker som barnen kan hålla på med under en längre period. Vad sägs om en mindre modell av Air Hockey bord som kan ställas i barnens rum. Då kan de spela när lusten faller på eller när skärmtiden slår in. Starx under 600 kronor så har ni en roligt grej att hålla på med hemmavid. Skapa turneringar inom familjen eller låt barnens kompisar komma och spela.