Köpa barnkläder online

Online shopping

Att handla barnkläder online är enkelt och smidigt – men vad bör man tänka på när barnkläderna ska köpas in över nätet?

För det första bör man söka efter säkra betalningsalternativ. Att handla på faktura är det säkraste för konsumenten då man aldrig behöver betala innan varorna har kommit hem. Däremot kan det ofta tillkomma en extra kostnad för detta. Ett annat alternativ är att betala med kort men om detta alternativ väljs bör man säkerställa sig om att det är ett etablerat företag och att de använder sig av Verify By Visa för att betalningen ska ske säkert. Ytterligare ett sätt är att göra direktbetalnig via bank vilket också är mycket säkert.

En symbol som går att leta efter är ”Trygg E-handel”. Denna får företagare ha på sin sida om de uppfyller en rad kriterier som gynnar konsumenten i handeln över internet. Det finns däremot de företag som missbrukar denna loga och använder den olagligt. En loga betyder alltså inte 100% säkerhet. Men det ökar chansen till säker e-handel. Enklaste vägen är att enbart handla från betrodda webbshoppar.

Ytterligare en punkt att försöka ha koll på är frakt- och returkostnader. Ibland kan kunden behöva betala både fraktkostnad och eventuell kostnad för retur. Detta med det i andra fall helt bekostas av företaget.

Något man även kan göra för att få så bra pris som möjligt är att anmäla sig till nyhetsbrev hos de olika onlinebutikerna. Genom dessa får man snabbt information om nya erbjudanden och kampanjer som företaget har. Många skickar även ut rabattkoder som enbart går att få via dessa nyhetsbrev. Utöver det ger till och med en del butiker en rabattcheck till de som skriver upp sig på listan på nyhetsbrev.