Vad göra under längre ledigheter

Under skolåren så finns det ett antal perioder då man är helt och hållet ledig från skolan. Förutom sommarlovet så finns det både sportlov och påsklov. Vad göra under dessa längre ledigheter?

På denna sida så finns det ett antal artiklar som kanske kan intressera den som är ledig och inte kan hitta på något att göra.  Vi kan förstå att ibland så fungerar inte fantasin och man kan behöva lite hjälp på traven för att hitta bra aktiviteter och saker att göra. Det är inte alltid enkelt att komma på saker och det blir lätt att man hamnar vid datorn eller surfplattan och spelar något. Inget fel i det men det kan vara roligt med lite variation.

Vill du få mer inspiration om saker att göra så kolla in kategorin Fritid på denna sajt. Där hittar du fler artiklar som ger tips på saker som du kan göra om du är ledig från skola en lite längre tid. Men det är klart att även helgerna finns ju för olika typer av aktiviteter.  Det går ju att bjuda in kamrater om ni behöver vara flera för någon aktivitet. Det är ju också roligare om man är fler som kan vara med och leka.