Snart är det härliga sommarlovet här

Över ett år med pandemi hindrar inte sommaren att komma och snart är det härliga sommarlovet här. Vi hoppas naturligtvis att det blir bra väder under er ledighet och att ni kan hitta på en massa skoj.

Vi vet inte hur ni haft det på er skola om det har varit hemundervisning eller om ni har kunna gå i skolan som vanligt. Förra sommaren 2020 blev ju väldigt speciell och det ser ut som även denna sommaren 2021 så får vi anpassa oss efter restriktioner som vår regering ger oss. Om vi inte kan träffa andra så får vi göra det bästa av situationen.

Oavsett restriktioner så kan vi på hemmaplan aktivera oss efter bästa förmåga. Om det så blir att vi måste semestra på hemmaplan så gäller det att hitta på aktiviteter som man kan göra hemmavid. Se till att beställa hem det som behövs för all sommarlek och aktivitet som sker hemma. Dessa saker som ni köper kan ju även tas med om ni åker till sommarstället.

Huvudsaken är att ni har idéer på vad ni kan hitta på när ni har sommarlov. Försök att vara utomhus så mycket som det bara går. Så klart så kan det ju bli dåligt väder och då får ni plocka fram några klassiska spel som Fia eller annat för att aktivera er.  Så klart så finns det ju alltid något onlinespel som kan spelas vid dåligt väder. Men sommar och sol då är vi utomhus. Eller hur?