Kläder för de minsta

När man precis får barn så blir det en massa kläder för de minsta som ska köpas in. Första tiden kanske är avklarad genom givmilda släktingar och vänner som kommer med presenter till er och den yngsta familjemedlemmen.

För varje år som går så utökas garderoben och man köper på sig otaliga plagg som säljs vidare eller något yngre syskon eller släkting får ärva. Även som mamma så gäller det att hitta en kollektion som passar den nya rollen. Smarta amningskläder kan vara bra att införskaffa och man kanske inte är i sin ursprungliga form än så det gäller att hitta sköna plagg som man kan använda sig av. När det kommer till de absolut yngsta i familjen så gäller det att se till att det alltid finns ombyten då allt kan hända.

Tvättmaskinen kommer att gå regelbundet så det kan komma kräk och annat som gör att plaggen inte kan användas. Att ständigt vara beredd på allt kan vara en stor grej. Köp på dig fler plagg samtidigt så är du på säkra sidan. I och med att små barn kommer in i familjen så kommer familjen garderob att bli annorlunda. I alla fall till en början, det kan vara fråga om mycket myskläder och lättsamma plagg som lätt kan tas på mitt i natten då det är dags för nappflaskan eller annat.