Härliga aktiviteter för de unga

Det finns många härliga aktiviteter för de ung och det gäller att vi upplyser om de möjligheter som finns. Att inte ha något att göra innebär tristess och är inget som någon vill när man är ung.

Det finns mycket aktiviteter inom olika sporter som man kan ägna sig åt om man har det intresset. Det är många som väljer att spela fotboll på sommaren och ishockey under vintern. För den som inte har det intresset så finns det annat som kan intressera.  Vad sägs om dansskola för den som är mellan 8 till 14 år. Bliss Dance Academy är en dansskola som riktar sig till den yngre generationen. Under två terminer som består av 10 veckor så får barn och ungdomar möjlighet att lära sig olika koreografier av mycket duktiga instruktörer.

Gillar du disco så finns det kurs för detta. Kurserna är uppdelad i ålderskategorierna 8-11 och 11-14 år. De andra dansstilarna är Street och Cheer som är en dans inspirerad från Cheerleading. Tack vare deras sajt så kan du öva hemma med hjälp av de instruktionsvideor som finns. Vid anmälan till en danskurs så får du en login till sajten där du får tillgång till material för din danskurs. På så sätt så kan du förbättra dig inför nästa träff på kursen. Varje vår så sker en show med alla deltagare på danskursen och under hösten så får man bjuda in sin familj och sina vänner på en avslutande visning i den danssal som man håller till i.