Gott att äta på kalaset

Har man barn kommer man förr eller senare att bjuda på någon typ av barnkalas. Föra att lyckas med ett barnkalas krävs att man förutom roliga lekar och aktiviteter också har någonting gott att bjuda på, vilket vi tänkte ge några tips om här nedan.

Huruvida man vill bjuda på någon riktig mat eller endast tårta är givetvis upp till en själv, men visst är det lite roligare om det också bjuds på något varmt. Här finns det ingen som helst anledning att krångla till det, snarare är det så att ju enklare desto bättre. Hamburgare, korv med bröd eller pizza är tre klassiker som alltid går hem på ett barnkalas. Gör man pizza kan man dessutom göra den lite rolig med hjälp av festlig fyllning.

Även en tårta kan man givetvis utforma på något festlig sätt. Här är det egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra. Ett bra tips är att göra den så färgglad som möjligt. Orkar man inte göra en tårta fungerar givetvis även glass med kolasås, chokladsås, strössel, maränger och eventuellt lite frukt alldeles utmärkt.